Goodmax

Zhiletat Goodmax ofrojnë një rruajtje precize, ekstra të butë dhe afatgjatë. Falë pesë teheve të veshura që ofron secila kokë. Kokat përmbajnë gjithashtu një rrip mbrojtës, lagështie për rrëshqitje të shtuar. Vjen me çantën e saj mbrojtëse të dobishme.

Produktet nga

GOODMAX

has been added to the cart. View Cart