Rreth Nesh

Qëllimi ynë është shërbimi sa më i mirë për klientët tanë

Ugrija Commerce u themelua në vitin 1999. Kryesisht kompani private me kapital familjar. Merret kryesisht me distribuimin e mallrave higjienike dhe kozmetike.

Me një kapacitet të depos me fillim 1200m2 që kemi punuar një kohë të gjatë, tash jemi në para përgaditje të objektit të ri me 4000m2 + 950m2 për zyre.

Kryesisht punojmë me vende evropiane dhe azietike.

 

has been added to the cart. View Cart