Private Label

A po mendoni të zhvilloni biznesin tuaj?

Nëse përfaqësoni një zinxhir tregtar ose kompani shitjesh,
nuk mund të kishit ardhur në një vend më të mirë.

Ne do të kujdesemi për krijimin dhe menaxhimin e markës suaj të produktit nga fillimi deri në fund. Nga koncepti, paketimi, dizajnet, recetat deri te produkti përfundimtar, i dorëzuar përmes rrjetit tonë logjistik.

Partneriteti me Interex

Në Ugria Commerce, ne jemi jashtëzakonisht krenarë në partneritetin me Interex për t’ju sjellë një linjë të etiketës private të sfungjerëve të kuzhinës që mishërojnë inovacionin dhe qëndrueshmërinë. Kur Interex na u afrua me vizionin e tyre për krijimin e një shtëpie thelbësore që jo vetëm ofron performancë superiore pastrimi, por gjithashtu ruan vlerat miqësore me mjedisin, ne e dinim se ky ishte një projekt për të cilin kishim pasion. Ekipi ynë i përpunoi me përpikëri sfungjerë të thjeshtë dhe sfungjerë tefloni për të siguruar përmbushjen e standardeve më të larta të cilësisë, qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore.

Këta sfungjerë kuzhine janë një testament për atë që mund të arrihet kur partnerët me të njëjtin mendim bashkëpunojnë me një angazhim të përbashkët për përsosmëri. Të dizajnuara duke pasur parasysh kuzhinën moderne, ato ofrojnë efikasitet të jashtëzakonshëm pastrimi, ndërkohë që janë të butë në planet. Së bashku me Interex, ne kemi krijuar një produkt që transformon një detyrë të thjeshtë të përditshme në një përvojë që mishëron cilësinë dhe qëndrueshmërinë. Ju ftojmë të përjetoni ndryshimin me sfungjerët e kuzhinës Interex, një përzierje e dizajnit të menduar dhe inovacionit të përgjegjshëm.

has been added to the cart. View Cart