Bella

Bella është një markë e produkteve të higjienës femërore, duke përfshirë pads maxi, jastëkë ultra të hollë dhe peceta për femra. Bella aktualisht është në pronësi të kompanisë polake Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych (TZMO SA).

Produktet nga

has been added to the cart. View Cart