Contact

Contact us now

Address:
NTP UGRIJA COMMERCE SHPK.
Rr. Vellezerit Fazliu 339
10000 Prishtinë – Kosovë
Mobile: +383 44 118 753
Mobile +383 44 118 755
E-mail: ugria@hotmail.com
Web: www.ugria-ks.com

Fill the form below and we will get back to you as soon as possible.
Thank you.

Plotësoni fushat e mëposhtëme dhe na dërgoni mesazhin tuaj.
Per një kohë të shkurtër do të ju kontaktojmë.
Faleminderit!

Rr. Vellezerit Fazliu 339
Prishtinë - Kosovë

+383 44 118 753

+383 44 118 755