About Us

Kush jemi ne

Qëllimi ynë është shërbimi sa më i mirë për klientët tanë

Ugrija Commerce u themelua në vitin 1999. Kryesisht kompani private me kapital familjar. Merret kryesisht me distribuimin e mallrave higjienike dhe kozmetike.

Me një kapacitet të depos me fillim 1200m2 që kemi punuar një kohë të gjatë, tash jemi në para përgaditje të objektit të ri me 4000m2 + 950m2 për zyre.

Kryesisht punojmë me vende evropiane dhe azietike.

Qëllimi ynë është shërbimi sa më i mirë për klientët tanë.

Kontakto

rreth-nesh-ugria

Ekspert në distribuimin e mallrave higjienike dhe kozmetike

Kompania jonë me një eksperienc 20 vjeçare është ndër ekspertët e vetëm për distribuimin e produkteve higjienike nga vendet evropiane dhe ato aziatike.

Përveç produkteve higjienike, Ugria ekspertizën e vet e shtrin edhe në fushën e kozmetikes.

Partnerët

Partnerët janë të mirpritur nga ne. Bëhuni partner me Ugria Commerce dhe hapni rrugë biznesit tuaj...